Event

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Event

Uitgekiend samenspel van licht, geluid & video

Ergo Pro biedt fiscale verzekeringen aan. Om hun personeel te bedanken voor hun inzet, organiseert Ergo Pro elk jaar awarduitreikingen in diverse categorieën, zoals die van Beste Verkoper of Beste Manager. In opdracht van Dux events stond Play AV aan de licht- en geluidsknoppen van deze gala-avond.

Barco HD20 projector
Bij de uitreiking van de awards in Auditorium 2000 werden de beelden van verschillende mobiele bemande camera’s live geprojecteerd op het podium. Een reusachtige projectie met de Barco HD20 projector over veertien meter breed bracht de emoties van de winnaars knap in beeld. En toen moest het feestgedeelte nog beginnen …

"Een veertien meter lange projectie met de Barco HD20 projector bracht de emoties van de winnaars knap in beeld."

Blackbox
Dux events maakte er een stijlvolle walking dinner van in Paleis 10 van Brussels Expo. Met oog voor detail werd de ruimte aangekleed met onder meer een 18 meter brede wand die bij de opening van het buffet omhoogging. Tijdens het feest werd er een blackbox gecreëerd waarbij maar liefst honderd moving heads op de beats van de muziek draaiden.

Digitaal licht-en geluidsplan
De Amerikaanse tissue act was een bijzonder showelement in de avond dat door een uitgekiende belichting extra in de verf gezet werd. Play liet niets aan het toeval over door een minutieuze voorbereiding met een digitaal licht-en geluidsplan. Om een intiemere sfeer in de eventhal te creëren, werd de hoogte van de trussen haarfijn afgesteld. Dat, in combinatie met de juiste hoeveelheid licht, maakte de ruimte extra gezellig. Prachtige bloemdecoraties en elegante meubels zorgden voor een feeërieke aankleding van de ruimte en een onvergetelijke avond voor de genodigden.

Foto's: Dux Events