Innovatie

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Innovatie

Samsung videowall met Barco ClickShare

Kent u de Barco ClickShare? Deze nieuwe state-of-the-arttechnologie verbindt draadloos uw pc met een videowall. Gewoon plug & play, zonder extra kabels. Zoals in het atrium van the Rezidor Hotel Group.

Vergaderzalen en videoconferencing
“The Rezidor Hotel Group is wereldwijd een van de snelstgroeiende hotelconcerns en maakt deel uit van de Carlson Rezidor Hotel Group”. Het hoofdkwartier in Brussel werkt ondertussen al goed vier jaar samen met PLAY. Na de audiovisuele inrichting van alle vergaderzalen en videoconferencing was nu het projectiescherm in het atrium aan vervanging toe. “Tussen offerte, goedkeuring en installatie zaten twee weken, en dit was nodig voor de eindejaarstoespraak van onze CEO. Maar niet alleen qua snelheid verbaasde PLAY, ook en vooral de service is al vele jaren optimaal. Vragen we ergens een aanpassing dan staat niet veel later hier iemand onsite om te helpen”, zegt Stefan Eeckhout, IT-manager van The Rezidor Hotel Group.

"Via USB projecteert u het pc-scherm draadloos op de videowall."

The one click wonder
De gloednieuwe videowall Samsung UD 55 E telt 4 ultradunne 55 inchschermen. “Op die haarfijne ledbeelden tonen we news to use, interne briefings, kwartaalcijfers, nieuwe concepten en marketing materials… heel makkelijk te projecteren dankzij het Barco ClickShare systeem. Hoe werkt het? Een usb-button is aangesloten op de pc waardoor het pc-scherm draadloos kan geprojecteerd worden op de videowall. Een druk op de knop en de presentatie kan beginnen. Geen gedoe meer kabels of verschillende uitgangen. Er kunnen tot 4 pc’s tegelijk hun beelden tonen op de videowall.” 

Draadloos geluidssysteem 
Via PLAY maakt The Rezidor Hotel Group ook gebruik van een Bose L1 compact geluidssysteem inclusief draadloze headset. “Op die manier beweegt de presentator zich vrij in de zaal waarbij het geluid perfect over het atrium klinkt.” Stefan waardeert de spontaniteit bij PLAY. “Een heel gemoedelijke band tussen opdrachtgever en leverancier. Daar hou ik wel van.”