Innovatie

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Innovatie

Constructieve eerste leveranciersdag

Leveranciersdag
PLAY is niet enkel innovatief op het vlak van techniek en zijn toepassingen maar wil dit ook zijn op het vlak van samenwerkingen met klanten en leveranciers. Daarom organiseerden we een leveranciersdag die uit een voormiddagsessie en een namiddagsessie bestond.
Het doel van deze dag was een aantal leveranciers uit te nodigen om in een open geest een aantal zaken te bespreken.

Aanpak
Om de discussies vlot te laten verlopen beperkten we het aantal leveranciers per sessie en de samenkomst te organiseren in onze Skybox in de Ghelamco-arena. De sessie begon met het ontvangen van de deelnemers.

"PLAY is niet enkel innovatief op het vlak van techniek en zijn toepassingen maar wil dit ook zijn op het vlak van samenwerkingen met klanten en leveranciers." 

Programma
Het eerste item op de agenda was een gedetailleerde voorstelling door Dirk Verhellen (CEO) van de nieuwe structuur van Play die op  01/01/2014 werd geïmplementeerd. Het tweede deel van de sessie was een presentatie door Roland Ferrest (COO) over de vaststellingen in de markt en de marktontwikkelingen zoals Play die ziet. 

Huidige tendensen
Op basis van die vaststellingen en ontwikkelingen heeft Play een aantal belangrijke criteria ontwikkeld en die van groot belang zijn om op een constructieve manier samen te werken met haar belangrijkste leveranciers.

In het derde deel werd er constructief en open gediscuteerd over de verschillende onderwerpen die aan bod gekomen waren.
Het initiatief werd door alle aanwezigen positief ervaren. 

De sessie werd afgesloten met een begeleide rondgang in de Ghelamco-arena.