Klant

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Klant

'Voka Box' audiovisueel uitgerust

Bij de realisatie van zijn nieuwe vestiging in Gent besteedde Voka Oost-Vlaanderen bijzondere aandacht aan het luik telecommunicatie. Dagelijks vinden er immers diverse meetings of conferenties plaats waarbij een perfect geluid onmisbaar is voor het welslagen van de bijeenkomst. Voor de installatie van het telecommunicatiegebeuren ging Voka in zee met Play. Het resultaat zijn moderne vergaderzalen met state-of-the-art communicatietoepassingen.

Esthetische integratie audiovisueel materiaal
“De hoofdvereiste voor wat betreft telecommunicatie is de functionaliteit van het systeem,” vertelt Lawrence Callens, Jr. Account Manager bij Play. “Het systeem moet intuïtief werken voor de dagelijkse gebruiker. Daarnaast speelt ook de esthetische integratie van het materiaal een voorname rol. Concreet leverden en installeerden wij audiovisueel materiaal in name van Samsung displays voor de vergaderzalen, Artsound en Bose luidsprekers voor de geluidsdistributie en Crestron voor de aansturing ervan.

"VOKA koos voor PLAY omwille van de flexibiliteit en het oplossingsgericht meedenken bij de technische integratie."

Ready-to-use producten
“De opdrachtgever focuste vooral op producten die ready-to-use zijn en dus heel gemakkelijk te bedienen door de eindgebruiker. Ook de diversiteit binnen de verschillende gamma’s zorgt voor een ruime keuzemogelijkheid voor de bouwheer. De keuze van Voka voor Play heeft ook te maken met onze flexibiliteit in uitvoer en installatie en het oplossingsgericht meedenken bij de technische integratie."