TEAMBUILDING

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

TEAMBUILDING

PLAY viert

De kracht van PLAY zit bij zijn mensen. Dat werd begin juni opnieuw twee keer bevestigd: in het kasteel van Zwijnaarde namen we afscheid van Guido Van Denhouwe die met pensioen gaat. En vervolgens enkele dagen later tijdens de geslaagde familiedag bij de windsurfing Deinze.

Dank je wel Guido!
Na 15 topjaren nam Guido op woensdag 4 juni afscheid van PLAY. In het schitterende Kasteel van Zwijnaarde werd op gepaste 'audiovisuele' wijze afscheid genomen van een mooie loopbaan. Na de toespraak van CEO Dirk Verhellen over de lange weg die Guido en Dirk samen bewandelden was er een aangename receptie en dito babbel. Kort nadien werden Guido en zijn familie uitgenodigd voor een heerlijke maaltijd in het kasteel. Om tot slot met het hele team te verzeilen in het centrum van Zwijnaarde. 

PLAY Teambuilding
Enkele dagen later was iedereen terug op het appel aan de Windsurfing in Deinze voor de PLAYdag. Een drukke periode voor het feestcomité om alles in goede banen te leiden, waarvoor dank. Na een korte receptie en deugddoende toespraak was er een heerlijke barbeque met aangepaste wijnen. Toen het eten wat verteerd was, waren de jonge – en oudere – honden van PLAY niet meer te houden. Iedereen keek met veel goesting uit naar de eerste PLAY voetbalwedstrijd tussen Sales en Rental. De inzet? De grote PLAY wisselbeker. Over wat er allemaal gebeurde tijdens de match zwijgt Sales in alle talen.