VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, een ledwall, geluidsinstallatie, digital signage of een conferentiesysteem? Hebt u een upgrade nodig van uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidsinstallatie tot een volledig geïntegreerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en talrijke referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een professionele samenwerking. 

Projecten

Play AV houdt van werknemers in een gezond lichaam. Om dit te stimuleren werd er geïnvesteerd in diverse ergonomische oplossingen.
Sinds de oprichting in 1999 is het Belgische bedrijf ESC uitgegroeid tot een welgekende totaaloplossing provider in de ICT-sector. Eind januari verhuisden hun 220 IT-experts naar het nieuwe hoofdkantoor in Sint-Denijs-Westrem. Play AV kreeg de kans om deze nieuwe, moderne werkplek te laten voldoen aan de laatste eisen van hybride werken.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Bedankt voor de fijne samenwerkingen in 2022!

Wij hebben onze samenwerkingen van het afgelopen jaar als zeer prettig ervaren en hopen dit voort te kunnen zetten in de toekomstige projecten van 2023. Graag bedanken wij u en uw team voor deze opportuniteiten. We bedanken jullie voor het vertrouwen, de flexibiliteit en jullie enthousiasme.
Lees meer

LG pakt uit met zijn nieuwe 110UM5J display

De LG 110UM5J digital signage display is een professioneel 110 inch Ultra HD display met haarscherpe beeldkwaliteit. Het beeldscherm is 16/7 inzetbaar en heeft een ultra hoge resolutie van 3840x2160p.
Lees meer

Event "De toekomst is hybride"

Op donderdagmiddag 6/10 vond ons evenement "De toekomst is hybride" plaats te Brussel. We bezorgden de klanten van de CIBG catalogus een leerrijke en culinaire middag toe in de gebouwen van Digitalcity.Brussels
Lees meer