VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, een ledwall, geluidsinstallatie, digital signage of een conferentiesysteem? Hebt u een upgrade nodig van uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidsinstallatie tot een volledig geïntegreerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en talrijke referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een professionele samenwerking. 

Projecten

Waar vroeger de Ford-garage van Oscar Permeke stond aan het Coninckplein, huist nu een bibliotheek. Bibliotheek Permeke is de hoofdbibliotheek van het netwerk van openbare bibliotheken in Antwerpen. Je vindt er een groot aanbod aan boeken, strips, cd’s, dvd’s, muziekpartituren, luisterverhalen, kranten en tijdschriften. De bibliotheek vormt meteen ook een cultureel ontmoetingscentrum met een leestuin, workshopruimtes en een auditorium met foyer, waar tal van activiteiten en voorstellingen plaatsvinden. Om deze activiteiten aan te kondigen werd er beroep gedaan op onze firma. 
DigitalCity is de innovatiepool die de grote Brusselse spelers in ICT-beroepen en opleidingen samenbrengt. Marktoverzicht, communicatie, een brug tussen bedrijven en werkzoekenden, opleiding en de bereidheid om de ICT-beroepen onder de aandacht te brengen; daar draait het bij dit Brusselse overheidsbedrijf om. Als technologische organisatie was het dan ook niet onbelangrijk om na de COVID-periode op de hoogte te blijven van de nieuwe AV-technologie.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Broers Hoste nemen PLAY AV over

PLAY AV, toonaangevend bedrijf in de audiovisuele sector, verandert op 1 ap

Lees meer

Vanaf heden is Play AV de official supplier én partner van Club Brugge

Beeld en geluid, 2 belangrijke componenten die van de match een intense beleving maken.

Lees meer

Wij wensen u fijne feestdagen en een happy 2022!

Bedankt. Voor jullie steun, voor jullie doorzetting, voor jullie nieuwe inzichten,  voor jullie samenwerking, maar vooral om te kiezen voor Play AV in 2021. 
Lees meer