VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, geluidinstallatie of een conferentiesysteem?  Hebt u een upgrade nodig voor uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidinstallatie tot een volledig geïntrigeerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en mooie referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een aangename samenwerking. 

Projecten

Als oudste voetbalclub van België heeft Royal Antwerp Football Club (ook wel bekend als “The Great Old”) al heel wat gerealiseerd. In opdracht van Ghelamco heeft Play AV de complete Bose Pro audio-installatie geïnstalleerd in de hoofdtribune. Je kan er binnenin al de talrijke audio luidsprekers ontdekken op alle vijf verdiepingen van het gebouw.
Een multinationaal energiebedrijf in België heeft in hun Atrium voor een Unisee 4x4 videowall systeem gekozen voor interne informatie en marketing. Het verschil met de vorige videowall is overduidelijk. Als jarenlange professionele partner van het bedrijf werd Play AV gekozen voor de installatie.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

PLAY AV OP BEDRIJVENCONTACTDAGEN '19 SAMEN MET SAMSUNG - LOGITECH - BOSCH - SONY - BARCO - CLEVERTOUCH - CRESTRON

Wij zullen ook aanwezig zijn op stand 4148 (hal 4) samen met enkele van onze leveranciers. In dit vernieuwde concept brengen we enkele van onze leveranciers samen en dompelen we onze bezoekers onder in een waaier aan producten uit onze sector.
Lees meer

Barco introduceert nieuw lid van de Clickshare familie

Met de Clickshare CSE-200+ introduceert Barco een nieuw lid van de Clickshare familie, met enkele extra functionaliteiten dan de voorganger. Ontdek ze hier !
Lees meer

Big discounts for even bigger NEC displays

NEC presenteert zijn C-serie schermen in vier verschillende formaten. Bestel nu uw C-serie scherm naar keuze en krijg hierop een mooie korting.
Lees meer

Bedrijven