VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, een ledwall, geluidsinstallatie, digital signage of een conferentiesysteem? Hebt u een upgrade nodig van uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidsinstallatie tot een volledig geïntegreerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en talrijke referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een professionele samenwerking. 

Projecten

Het nieuwe Leietheater in Deinze is een pareltje. Zowel architecturaal als audiovisueel werd er met de beschikbare middelen een optimaal resultaat behaald. Voor het audiovisuele aspect deed Stad Deinze een beroep op de expertise van de audiovisuele integrator Play AV. “Een samenwerking waar we met een goed gevoel op terugkijken. Play AV heeft er alles aan gedaan om tot het perfecte eindresultaat te komen”, vertelt Benoît Vanraes, directeur van het Leietheater.
Als oudste voetbalclub van België heeft Royal Antwerp Football Club (ook wel bekend als “The Great Old”) al heel wat gerealiseerd. In opdracht van Ghelamco heeft Play AV de complete Bose Pro audio-installatie geïnstalleerd in de hoofdtribune. Je kan er binnenin al de talrijke audio luidsprekers ontdekken op alle vijf verdiepingen van het gebouw.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

PLAY uw betrouwbare partner in tijden van corona

We leven in een andere wereld. Eind december dook het nieuwe coronavirus voor het eerst op in China. ‘Ver van ons bed’, dacht iedereen toen nog. Drie maanden later legt deze onzichtbare vijand heel de wereld lam. Niemand ontsnapt eraan en allen delen we in de klappen. Wij hopen de continuïteit te kunnen waarborgen. Ook in moeilijke tijden willen we een kwalitatieve en betrouwbare partner zijn.
Lees meer

Ontdek de NEC P525UL laser projector - promo !

De NEC P525UL Entry Installation Series, LCD, laser-projector combineert geavanceerde functies voor een budget bewuste prijs waardoor het ideaal is voor klaslokalen hoger onderwijs en bedrijven conferentiezalen. Neem contact op met ons voor meer informatie of prijzen.
Lees meer

Gloednieuwe VTM NIEUWS studio in Antwerpen

VTM NIEUWS zendt voortaan uit vanuit de gloednieuwe studio in het DPG Media-gebouw in Antwerpen. In de nieuwe studio staan maar liefst acht hoogtechnologische Leyard video LEDwalls, goed voor een schermoppervlakte van 70m².
Lees meer

Bedrijven