VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, een ledwall, geluidsinstallatie, digital signage of een conferentiesysteem? Hebt u een upgrade nodig van uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidsinstallatie tot een volledig geïntegreerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en talrijke referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een professionele samenwerking. 

Projecten

Sweco geeft vorm aan de duurzame gemeenschappen en steden van de toekomst. Samen met hun klanten en de collectieve kennis van 18.500 ingenieurs, ontwerpers en andere specialisten co-creëren we oplossingen om verstedelijking aan te pakken, om de kracht van digitalisering te benutten en om onze samenleving duurzamer te maken. Het bedrijf investeert stelselmatig in vernieuwing omtrent look & fel, AV uitrusting en IT.
Wanneer we denken aan Modular Lighting Instruments, dan denken we aan gedurfde, high-end architecturale verlichting. Modular koos ervoor om hun huidige VIDEO wall te vervangen door een Samsung LED wall. Welke meerwaarde biedt deze oplossing? Waarom schakelde het architecturale verlichtingsbedrijf over van lcd technologie naar led technologie? Je ontdekt het hier.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Bedankt voor de fijne samenwerkingen in 2022!

Wij hebben onze samenwerkingen van het afgelopen jaar als zeer prettig ervaren en hopen dit voort te kunnen zetten in de toekomstige projecten van 2023. Graag bedanken wij u en uw team voor deze opportuniteiten. We bedanken jullie voor het vertrouwen, de flexibiliteit en jullie enthousiasme.
Lees meer

Event "De toekomst is hybride"

Op donderdagmiddag 6/10 vond ons evenement "De toekomst is hybride" plaats te Brussel. We bezorgden de klanten van de CIBG catalogus een leerrijke en culinaire middag toe in de gebouwen van Digitalcity.Brussels
Lees meer

Broers Hoste nemen PLAY AV over

PLAY AV, toonaangevend bedrijf in de audiovisuele sector, is op 1 april 2022 veranderd van eigenaar. De broers Hoste, Vic en Bruno kwamen aan het bestuur via een managementbuy-out (MBO) verkoop.
Lees meer