audiovisual consultancy

De verschuiving naar een steeds meer hybride manier van werken kunnen we niet meer aan onderuit. Thuiswerken wordt de nieuwe norm. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen goed blijft samenwerken? En waarom is het zo belangrijk om te investeren in een hybride werkomgeving? Test nu gratis uw eigen hybride vergaderruimte uit. 

De digitale receptie

Bedrijven die regelmatig klanten ontvangen weten dat een goede bezoekersregistratie van enorm belang kan zijn. Al vergen deze registraties vaak kostbare tijd van jouw administratieve medewerkers. Door gebruik te maken van een digitale receptie ga je niet alleen jouw medewerkers ontlasten.

videoconference room

Al ruim een jaar zijn we massaal aan het thuiswerken. Online meetings werden de doorsnee manier van vergaderen. Maar onze e-meetings brengen steeds frequenter ergernissen met zich mee. Zo is er altijd wel een niet zichtbare of hoorbare aanwezige, of zorgt het enthousiasme in de vergaderzaal voor onverstaanbaarheid aan de andere kant van de lijn. Een audiovisuele integratie biedt een oplossing voor deze kleine, dagdagelijkse irritaties.

 

EK 2021

Deze zomer is het delen van een passie eindelijk weer toegestaan. Voorzichtig zullen pleinen gevuld worden door passionele supporters en LED- schermen om sportevenementen te volgen. Hier komen tal van regels bij kijken, in deze blog vind je meer over de huidige regelgeving terug!

led wall

Meer en meer investeren bedrijven in led technologie. Door de welbekende pandemie is er een ware versnelling geweest in de digitalizering en technologieen. Voor bedrijven is markt visibiliteit en branding uiterst belangrijk geworden. Hierin biedt een  Samsung led wall een perfect antwoord op. Maar wat is een led wall nu precies en wat zijn de voordelen?  

Virtuele meetings en events

Efficiënt online vergaderen, klanten virtueel ontvangen, een stijlvol digitaal event op poten zetten … Het is vandaag een bezigheid van zowat ieder bedrijf. Online connecteren kan intussen iedereen, maar in de manier waarop kan je als bedrijf het verschil maken. Maar hoe haal je het maximale uit jouw virtuele meetings en events? En waarom is dat eigenlijk zo belangrijk?

CEO Dirk Verhellen

Het verhaal van ondernemer Dirk Verhellen, die door vallen en opstaan succesvol werd en jou graag enkele belangrijke levenslessen meegeeft.

Bedrijven