Service

Service

Van after-sales, onderhoudscontracten tot Service Level Agreements (SLA).

Play AV beschikt over een regionaal verspreid team van gespecialiseerde technici. Opgeleide vakmensen installeren al uw audiovisuele installaties zoals het hoort. Kwaliteit, creativiteit en netheid: uw installatie krijgt net dat extraatje meer.

Om alle ondersteuningsaanvragen na verkoop gestructureerd te stroomlijnen en u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van een ‘support ticketsysteem’. Dit online platform kan de klant raadplegen op https://playav.supportsystem.com/.

Contacteer ons hier

 

AFTER-SALES SUPPORT

Om alle ondersteuningsaanvragen na verkoop gestructureerd te stroomlijnen en u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van een ‘support ticketsysteem’.

ONDERHOUDSCONTRACTEN / SERVICE LEVEL AGREEMENTS

Wanneer u een onderhoudscontract of Service Level Agreement afsluit, hoeft u niet meer na te denken aan het onderhoud van uw (vaste) installatie. Play AV neemt al uw zorgen uit handen en bewaakt de end-to-end beschikbaarheid van uw installaties.

FLEXIBELE LEASING PAKKETTEN

Op basis van de behoeften van de klant stelt Play AV een pakket met audiovisuele middelen samen dewelke voldoet aan alle huidige normen. Het Playpack is maatwerk en kan volgens de behoeften per klant verschillen. Dit is op basis van operationele huur.

STUDIEDIENST

Play AV ondersteunt veel klanten uit allerlei sectoren (overheid, onderwijs, retail, corporate, installatieprofessionals) in hun zoektocht naar het geschikte professioneel audiovisueel materiaal voor kleine en grote projecten of aanbestedingen.

TECHNICI VOOR UW PROJECT OF EVENT

Play AV beschikt over een regionaal verspreid team van gespecialiseerde technici. Opgeleide vakmensen met audiovisuele expertise.
Kwaliteit, creativiteit en netheid: uw project of evenement krijgt net dat extraatje meer.

Nieuws

Ontdek onze nieuwe website!

Niet alleen het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud kregen een grondige make-over.
Lees meer