Service

Service

Van aftersales, onderhoudscontracten tot Service Level Agreements (SLA).

Play AV beschikt over een regionaal verspreid team van gespecialiseerde technici. Opgeleide vakmensen installeren al jouw audiovisuele installaties zoals het hoort. Kwaliteit, creativiteit en netheid: jouw installatie krijgt net dat extraatje meer.

Om alle ondersteuningsaanvragen na verkoop gestructureerd te stroomlijnen en je beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van ons support ticketsysteem. Het hebben van een account biedt verschillende voordelen, zoals een overzicht van al jouw tickets/aanvragen, een stand van zaken van een openstaand ticket en zoveel meer.

Hoe werkt het ticketsysteem?

Om een ticket aan te maken, surf je naar volgende link: https://support.playav.be.

1. Klik op de oranje button 'open een nieuw ticket' om een nieuw ondersteuningsverzoek in te dienen. Log in met je gebruikersnaam of maak een nieuw account aan door te klikken op 'Een account aanmaken'.

2. Na het indienen van je ticket krijg je een overzicht van al je aanvragen. Hier kun je de status van je tickets bekijken, eventuele updates volgen en aanvullende informatie verstrekken indien nodig.

AFTER-SALES SUPPORT

Om alle ondersteuningsaanvragen na verkoop gestructureerd te stroomlijnen en u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van een ‘support ticketsysteem’.

ONDERHOUDSCONTRACTEN / SERVICE LEVEL AGREEMENTS

Wanneer u een onderhoudscontract of Service Level Agreement afsluit, hoeft u niet meer na te denken aan het onderhoud van uw (vaste) installatie. Play AV neemt al uw zorgen uit handen en bewaakt de end-to-end beschikbaarheid van uw installaties.

FLEXIBELE LEASING PAKKETTEN

Op basis van de behoeften van de klant stelt Play AV een pakket met audiovisuele middelen samen dewelke voldoet aan alle huidige normen. Het Playpack is maatwerk en kan volgens de behoeften per klant verschillen. Dit is op basis van operationele huur.

STUDIEDIENST

Play AV ondersteunt veel klanten uit allerlei sectoren (overheid, onderwijs, retail, corporate, installatieprofessionals) in hun zoektocht naar het geschikte professioneel audiovisueel materiaal voor kleine en grote projecten of aanbestedingen.

TECHNICI VOOR UW PROJECT OF EVENT

Play AV beschikt over een regionaal verspreid team van gespecialiseerde technici. Opgeleide vakmensen met audiovisuele expertise.
Kwaliteit, creativiteit en netheid: uw project of evenement krijgt net dat extraatje meer.

Nieuws

Ontdek onze nieuwe website!

Niet alleen het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud kregen een grondige make-over.
Lees meer