VERKOOP

VERKOOP

Zakelijk - Overheid - Onderwijs - Gezondheidszorg - Uitvaart - Defensie - Hotel & Congres - Kerken - Entertainment 

"Audiovisuele vaste installaties als kloppend hart van uw organisatie. Om efficiënt te communiceren of stijlvol te integreren."

Projecten

In Beveren is onlangs een volledig nieuwe topsporthal geopend. Om te voldoen aan één van de vele strikte regels voor Europese wedstrijden, opgelegd door de European Volleyball Association, werd een compleet PA-systeem geïnstalleerd.
Gezien audiovisuele beleving, interactie en het digitale aspect enorm belangrijk is geworden in de hedendaagse museumervaring, is er over de verschillende verdiepingen van het MAS heen ruim geïnvesteerd in audio, video, projectie en digital signage. 

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Nieuw ! Slim & efficiënt vergaderen met Logitech Rally

Logitech Rally levert video van studiokwaliteit, ongeëvenaarde stemhelderheid en RightSense™-automatisering voor betere, natuurlijkere vergaderingen met vrijwel elke softwarematige service voor videovergaderen. Verkrijgbaar vanaf januari 2019 !
Lees meer

De beste oplossingen voor optimale audio in vergaderzalen

Onze klanten verwachten een vergaderzaal met perfecte klankkwaliteit, maar hoe komt je tot een optimale audio-installatie? Lees er meer over in dit ElektroVisie artikel.
Lees meer

NEC promo's - december 2018

Profiteer van scherpe prijzen op de E en P serie van NEC. Bestel nu de ME401W projector en ontvang een gratis lamp. Geldig tot het einde van dit jaar !
Lees meer

Bedrijven