VERKOOP

VERKOOP

Zakelijk - Overheid - Onderwijs - Gezondheidszorg - Uitvaart - Defensie - Hotel & Congres - Kerken - Entertainment 

"Audiovisuele vaste installaties als kloppend hart van uw organisatie. Om efficiënt te communiceren of stijlvol te integreren."

Projecten

Dit prachtig gerenoveerde pand beschikt over maar liefst 44 unieke kamers en suites, een restaurant met als chef-kok Nick Bril, een aparte wellness zone, drie ommuurde tuinen waarvan eentje met zwemvijver, een shop met food & non-food, een koffiehoek, een takeaway-foodcorner, een afhuurbaar tuinpaviljoen en 3 vergaderzalen.
Het nieuwe kantoor in de Koningstraat te Brussel beschikt over een heleboel conferentie- en vergaderzalen, verdeeld of maar liefst 8 verdiepingen. De zalen werden voorzien met hoogtechnologische AV apparatuur om te voldoen aan de hedendaagse vereisten in vergaderen en conferenties.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Play AV zet groeitraject verder door overname Videocenter

Play AV, met hoofdzetel te Nazareth, neemt sectorgenoot Videocenter over. De overname past perfect binnen de groeistrategie van de Playgroep, die voor de komende vijf jaar is uitgestippeld. Het Limburgse audiovisueel bedrijf is gekend voor zijn kwalitatieve afwerking, uitstekende service en referenties zoals de KRC Genk Luminus Arena en Carglass HQ.
Lees meer

Samsung introduceert de QMR en QBR serie voor professionele omgevingen

Met een geheel nieuwe slanke, symmetrische vormgeving en smalle bezel, is de Samsung QMR / QBR-serie ontworpen voor elke zakelijke omgeving.
Lees meer

NEC PROMOTIONS

NEC pakt weer uit met scherpe prijzen voor de E, C en P-serie. Bestel nu uw NEC-scherm of laser projector met grote kortingen!
Lees meer

Bedrijven