VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, een ledwall, geluidsinstallatie, digital signage of een conferentiesysteem? Hebt u een upgrade nodig van uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidsinstallatie tot een volledig geïntegreerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en talrijke referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een professionele samenwerking. 

Projecten

IVAGO staat bekend als de Intergemeentelijke Vereniging voor het beheer van Afval in Gent en Omgeving. Naast het inzamelen van regulier huishoudelijk afval, neemt IVAGO ook de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden van de openbare wegen en beheren ze zes recyclageparken. Er ontstond in de recyclageparken een behoefte aan een vernieuwde communicatieaanpak. We brachten IVAGO's noden in kaart en integreerde diverse LED walls voor een betere interactie met de recyclageparkbezoekers. Ontdek in het artikel waarom IVAGO specifiek koos voor deze oplossing.
Trots om deel te mogen uitmaken van Westwing Tower! Eind 2023 opent Westwing Tower officieel zijn deuren. Dankzij de iconiche architectuur, het 360 graden uitzicht en de strategische toplocatie in West-Vlaanderen behoort deze kantoortoren tot de absolute top in kantoorbeleving. Wist je trouwens dat Westwing Tower de hoogst mogelijke BREEAM-score Outstanding behaalt? Hierdoor behoort de kantoortoren tot de top 1% op het gebied van duurzaamheid. Op de hoogste verdieping van Westwing Tower zijn we met Play AV verantwoordelijk voor de volledige audiovisuele inrichting van de nieuwe bureaus van Steenoven - waaronder digitale signage, een geavanceerde inrichting van de boardroom, onzichtbare audio in de gangen, vergaderzalen voor hybride vergaderingen en een polyvalente ruimte met dat tikkeltje extra. Bedankt Steenoven voor deze mooie samenwerking.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Dit was de inspiratiedag 2024

Met voldoening kijken we terug op de tweede editie van onze inspiratiedag.
Lees meer

Bedankt voor de fijne samenwerkingen in 2023!

Tijdens de feestdagen genieten we van een welverdiend verlof, van zaterdag 23/12 tot en met maandag 01/01. Dinsdag 2 januari zijn we terug operationeel beschikbaar. We wensen jou fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
Lees meer

Bedrijvencontactdagen 2023

Vorige week waren we aanwezig op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk.
Lees meer