VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, geluidinstallatie of een conferentiesysteem?  Hebt u een upgrade nodig voor uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidinstallatie tot een volledig geïntrigeerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en mooie referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een aangename samenwerking. 

Projecten

De 'Antwerpse Smart Zone' is een organisatie die gebruik maakt van technologie om het leven aangenaam en veiliger te maken voor de mensen die er wonen door middel van diverse projecten. Ze hebben ons benaderd voor een van deze projecten over 'Secure Crossing' waar ze op zijn zoek waren naar Digital Signage.
Bekaert is een multinationale Belgische onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van transformatie- en coatingtechnologieën voor staaldraad. In hun HQ in Zwevegem wordt er ingezet op een audiovisuele beleving voor de bezoekers en de medewerkers.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Komt u ons bezoeken op EDUBUILD SUMMIT 2019?

Play AV nodigt u uit voor een bezoek op de Edubuild Summit 2019. De beurs staat volledig in het teken van innovatie binnen het onderwijs. Iedereen is welkom op stand nr.4!
Lees meer

Barco introduceert nieuw lid van de Clickshare familie

Met de Clickshare CSE-200+ introduceert Barco een nieuw lid van de Clickshare familie, met enkele extra functionaliteiten dan de voorganger. Ontdek ze hier !
Lees meer

Big discounts for even bigger NEC displays

NEC presenteert zijn C-serie schermen in vier verschillende formaten. Bestel nu uw C-serie scherm naar keuze en krijg hierop een mooie korting.
Lees meer

Bedrijven