VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, een ledwall, geluidsinstallatie, digital signage of een conferentiesysteem? Hebt u een upgrade nodig van uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidsinstallatie tot een volledig geïntegreerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en talrijke referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een professionele samenwerking. 

Projecten

Wanneer we denken aan Modular Lighting Instruments, dan denken we aan gedurfde, high-end architecturale verlichting. Modular koos ervoor om hun huidige VIDEO wall te vervangen door een Samsung LED wall. Welke meerwaarde biedt deze oplossing? Waarom schakelde het architecturale verlichtingsbedrijf over van lcd technologie naar led technologie? Je ontdekt het hier.
Recent vond de opening plaats van Renson zijn nieuwe productiecentrum te Nazareth. Naast deze nieuwe productieafdeling, werd ook geïnvesteerd in een gloednieuw hoofdkantoor voor hun outdoor oplossingen van NOA Outdoor living.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Event "De toekomst is hybride"

Op donderdagmiddag 6/10 vond ons evenement "De toekomst is hybride" plaats te Brussel. We bezorgden de klanten van de CIBG catalogus een leerrijke en culinaire middag toe in de gebouwen van Digitalcity.Brussels
Lees meer

Broers Hoste nemen PLAY AV over

PLAY AV, toonaangevend bedrijf in de audiovisuele sector, is op 1 april 2022 veranderd van eigenaar. De broers Hoste, Vic en Bruno kwamen aan het bestuur via een managementbuy-out (MBO) verkoop.
Lees meer

Vanaf heden is Play AV de official supplier én partner van Club Brugge

Beeld en geluid, 2 belangrijke componenten die van de match een intense beleving maken.

Lees meer