VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, een ledwall, geluidsinstallatie, digital signage of een conferentiesysteem? Hebt u een upgrade nodig van uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidsinstallatie tot een volledig geïntegreerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en talrijke referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een professionele samenwerking. 

Projecten

Kastaar is een eigentijdse eventlocatie die een doordachte accommodatie biedt voor diverse doeleinden in het KAS. Dankzij het flexibele meubilair en interieur kunnen verschillende opstellingen worden gecreëerd en afgestemd op specifieke wensen. De uitstekende akoestiek en krachtige geluidsinstallatie maken Kastaar geschikt voor naadloze presentaties en nog zoveel meer. Bovendien biedt het dakterras een adembenemend panorama van Gent tot Oudenaarde. Kastaar is een initiatief van Ingenieursbureau Abicon en Sonar Architecten, beide gevestigd in Kantoor Aan het Spoor (KAS).
Hotel Serwir werd in november 1966 opgericht door Joseph Serwir. Na een jarenlang succesverhaal werd het hotel overgedragen aan familie Vermeersch, oprichters van Stars of Flanders. Na de coronaperiode kreeg het hotel steeds vaker de vraag of er hybride vergadermogelijkheden beschikbaar waren. Audiovisual Consultant Mathieu Seghers bracht de behoeftes van Hotel Serwir in kaart en stelde een mobiele all-in-one videoconferentie oplossing voor.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Bedankt voor de fijne samenwerkingen in 2022!

Wij hebben onze samenwerkingen van het afgelopen jaar als zeer prettig ervaren en hopen dit voort te kunnen zetten in de toekomstige projecten van 2023. Graag bedanken wij u en uw team voor deze opportuniteiten. We bedanken jullie voor het vertrouwen, de flexibiliteit en jullie enthousiasme.
Lees meer

LG pakt uit met zijn nieuwe 110UM5J display

De LG 110UM5J digital signage display is een professioneel 110 inch Ultra HD display met haarscherpe beeldkwaliteit. Het beeldscherm is 16/7 inzetbaar en heeft een ultra hoge resolutie van 3840x2160p.
Lees meer

Event "De toekomst is hybride"

Op donderdagmiddag 6/10 vond ons evenement "De toekomst is hybride" plaats te Brussel. We bezorgden de klanten van de CIBG catalogus een leerrijke en culinaire middag toe in de gebouwen van Digitalcity.Brussels
Lees meer