VERKOOP

VERKOOP

Op zoek naar een nieuwe projector, een ledwall, geluidsinstallatie, digital signage of een conferentiesysteem? Hebt u een upgrade nodig van uw audiovisuele installatie in audio of video?

Voor de levering, installatie en indienststelling van uw audiovisuele installatie klopt u best aan bij Play AV. Van een beamer, LED scherm, geluidsinstallatie tot een volledig geïntegreerde AV installatie in uw kantoorruimtes, wij regelen het voor u!

Met onze jarenlange ervaring en talrijke referenties verzekeren wij u een verbluffend resultaat en een professionele samenwerking. 

Projecten

DigitalCity is de innovatiepool die de grote Brusselse spelers in ICT-beroepen en opleidingen samenbrengt. Marktoverzicht, communicatie, een brug tussen bedrijven en werkzoekenden, opleiding en de bereidheid om de ICT-beroepen onder de aandacht te brengen; daar draait het bij dit Brusselse overheidsbedrijf om. Als technologische organisatie was het dan ook niet onbelangrijk om na de COVID-periode op de hoogte te blijven van de nieuwe AV-technologie.
Een bezoekje aan Antwerpen? Dan start je het best in het gloednieuwe Visitor Center van Antwerpen, Het Steen. Dit is de oudste, bewaarde burcht van Antwerpen die ooit deel uitmaakte van een voormalige ringwalburcht aan de rechter Scheldeoever. Vandaag de dag is Het Steen hét ideale vertrekpunt voor je bezoek aan Antwerpen. 11 kamers met hoogtechnologische audiovisueel oplossingen nemen je mee in de geschiedenis, laten je kennis maken met huidige inwoners en geven vele tips en tricks voor je bezoek aan de stad. 

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Broers Hoste nemen PLAY AV over

PLAY AV, toonaangevend bedrijf in de audiovisuele sector, verandert op 1 ap

Lees meer

Vanaf heden is Play AV de official supplier én partner van Club Brugge

Beeld en geluid, 2 belangrijke componenten die van de match een intense beleving maken.

Lees meer

Wij wensen u fijne feestdagen en een happy 2022!

Bedankt. Voor jullie steun, voor jullie doorzetting, voor jullie nieuwe inzichten,  voor jullie samenwerking, maar vooral om te kiezen voor Play AV in 2021. 
Lees meer