VERKOOP

VERKOOP

Zakelijk - Overheid - Onderwijs - Gezondheidszorg - Uitvaart - Defensie - Hotel & Congres - Kerken - Entertainment 

"Audiovisuele vaste installaties als kloppend hart van uw organisatie. Om efficiënt te communiceren of stijlvol te integreren."

Projecten

De 'Antwerpse Smart Zone' is een organisatie die gebruik maakt van technologie om het leven aangenaam en veiliger te maken voor de mensen die er wonen door middel van diverse projecten. Ze hebben ons benaderd voor een van deze projecten over 'Secure Crossing' waar ze op zijn zoek waren naar Digital Signage.
Bekaert is een multinationale Belgische onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van transformatie- en coatingtechnologieën voor staaldraad. In hun HQ in Zwevegem wordt er ingezet op een audiovisuele beleving voor de bezoekers en de medewerkers.

Materiaal

AUDIO- EN VIDEOCONFERENTIE

CONGRES- EN STEMSYSTEMEN

CONNECTIVITEIT & SIGNAALDISTRIBUTIE

DIGITAL SIGNAGE

Nieuws

Samsung introduceert de QMR en QBR serie voor professionele omgevingen

Met een geheel nieuwe slanke, symmetrische vormgeving en smalle bezel, is de Samsung QMR / QBR-serie ontworpen voor elke zakelijke omgeving.
Lees meer

Play AV staat voor u klaar tijdens de zomer! 

Play AV staat voor u klaar tijdens de zomer! Tijdens de zomermaanden blijven wij beschikbaar volgens de normale openingstijden. We wensen je een fijne, verdiende vakantie toe!
Lees meer

Play AV zet groeitraject verder door overname Videocenter

Play AV, met hoofdzetel te Nazareth, neemt sectorgenoot Videocenter over. De overname past perfect binnen de groeistrategie van de Playgroep, die voor de komende vijf jaar is uitgestippeld.
Lees meer

Bedrijven