De Montil

De Montil

De Montil, ideaal gelegen in een groene oase in het centrum van het land, is de perfecte locatie voor het organiseren van vergaderingen, conferenties, evenementen, productvoorstellingen, enz. 
 
Het congrescentrum biedt moderne faciliteiten en is gelegen op slechts 3 km van de autosnelweg (afrit 19a Affligem) en op 18 km van het centrum van Brussel. 
 
U heeft keuze uit 14 flexibele vergaderruimtes gaande van kleinere vergaderlokalen tot een zaal voor beurzen en productvoorstellingen met een modulaire grootte tot 1000 m² en een evenementenhal van 1300 m². 
 
De zalen worden steeds ingericht volgens de wens van de klant en bieden dus flexibele oplossingen voor elk event. 
 
De accommodatie is voorzien van FREE WIFI en beschikt over gratis, verlichte parkings (500 wagens) gelegen net naast het congrescentrum. 
 
Doorheen het gebouw en in de tuin, met vijver en terrassen, zijn kunstpareltjes terug te vinden. Deze kunst wordt doorgetrokken tot in het culinaire gedeelte van De Montil. Gaande van een buffet, tot een snelle hap of een uitgebreid diner. Hier vindt elk wat wils. Komt u er zelf niet uit? De chef-kok begeleidt u graag in uw keuze en stemt de catering af in functie van uw budget. 
Heeft u nog geen idee hoe uw bedrijfsevenement eruit moet zien, De Montil helpt u op weg met een aantal standaard formules om u te inspireren. Heeft u al een idee maar weet u niet hoe eraan te beginnen? De Montil heeft vast en zeker de passende oplossing
 
De Montil combineert familiale gastvrijheid met de professionaliteit van een ervaren team en maakt van uw event een onvergetelijk moment!

Voor meer info:
De Montil (Affligem)
http://www.demontil.com / info@demontil.com
Tel +32 2 583 00 70