Living Tomorrow Meeting Center

Living Tomorrow Meeting Center

Living Tomorrow staat symbool voor innovatief ondernemen. Het complex biedt dan ook meteen een inspirerend kader voor het organiseren van persconferenties, vergaderingen, evenementen en seminaries. Het toekomstgerichte imago krijgt u er zomaar bovenop! Het event team zorgt voor pakketten op maat en begeleidt u bij de organisatie. Meetings en events kunnen bij Living Tomorrow ook steeds worden gecombineerd met een rondleiding of innovatiesessie. Drone-workshops, VR-games, escape rooms, een Tesla test drive… zorgen voor een extra “experience”. Onze robots staan met plezier in voor het onthaal of het animeren van uw gasten.

Meet-Inn, het nieuwe pop-in meeting-concept

De “Meet-Inn” is een vernieuwend pop-in meeting-concept. Men kan er zonder reservatie komen vergaderen. Het concept bestaat uit meeting boxes, American Diner-hoeken, comfortabele zithoekjes, … voor kleinere meetings. U kan er uiteraard ook terecht als u zich even wil afzonderen om rustig door te werken. Gasten kopen een Meeting Inn Card met credits aan de receptie en kunnen in- en uitchecken wanneer ze dat wensen. Ideaal dus voor een snelle meeting ‘on the road’. Drankenbuffet en versnaperingen zijn in de prijs inbegrepen.

Meetings & events in style

Living Tomorrow is ideaal gelegen in een groen kader, vlak aan de Brusselse Ring en beschikt over een ruime parking. Onlangs werden de meetingruimtes vernieuwd en kregen ze meteen ook klinkende namen aangemeten: The Loft, The Globe, The Vision Room, The Brainstorm Room, The Boardroom… Een aantal beschikt bovendien over een ruim terras. Apple TV, Barco Clickshare, digitale flipcharts… staan ter beschikking. Voor grotere events is er het Auditorium en de eventhal. Het event team staat steeds ter beschikking voor technische en andere assistentie.

Het uitgestrekte domein van Living Tomorrow biedt bovendien een zee aan mogelijkheden voor outdoor events. De tuin leent zich uitstekend voor het plaatsen van tenten, het organiseren van een festival of zelfs het aanleggen van een heus winterdorp. Ook voor teambuildings, golfinitiaties, workshops… heeft Living Tomorrow mooie pakketten op maat.

Meetings en events kunnen ook steeds worden gecombineerd met een rondleiding doorheen onze demozone. Onze gidsen leiden het gezelschap doorheen een interessante uiteenzetting vol innovatie en vooruitgang. Creatieve en vernieuwende ideeën vinden bij Living Tomorrow altijd hun weg!

Catering op topniveau

In het restaurant The Bistronomy bent u altijd aan het goede adres voor verfijnde gastronomie. Topchef Marc Clément staat er zelf aan het fornuis en verwelkomt u in de gastronomische toekomst. Het team van The Bistronomy verzorgt ook de catering op uw event en presenteert uw gasten een inspirerend menu. The Bistronomy is ook open voor het grote publiek. Bij mooi weer kan men genieten op het smaakvol ingerichte terras. Reserveren is hier wel aangewezen.

Voor meer info:
Indringingsweg 1, 1800 Vilvoorde.
event@livingtomorrow.com - www.livingtomorrow.com
+32 (0)2 263 01 33