Plopsaland - Heidi The Ride

Plopsaland - Heidi The Ride

Heidi The Ride, de nieuwste houten achtbaan in Plopsaland De Panne, heeft haar ijzersterke start in april 2017 zeker niet gemist. Na een succesvol zomerseizoen blijkt de attractie enorm populair te zijn.

De coaster laat je tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de houten rails razen. Heidi The Ride brengt je op een hoogte van 22m, waar je een betoverend zicht hebt over het hele park! De attractie zelf is gelegen het themagebied 'Heidiland', vlak naast De Boomstammetjes. Heidiland ziet eruit als een typisch Zwitsers dorpje met houten huisjes, een draaimolen, houten boerderijdieren,... 

Om de wachttijden aangenamer te maken,  heeft Plopsaland de look & feel van de wachtrijen onder handen genomen. Play AV installeerde er een viertal LG schermen waarop de televiseserie 'Heidi' in loop wordt afgespeeld. Daarnaast rijdt de parktrein, de Plopsa Express, vlak langs de achtbaan en worden de bezoekers persoonlijk uitgewuifd door Heidi. Dit is ook mede mogelijk gemaakt door de LG schermen die geïntegreerd zijn in het stijlvolle decor.  

 

Bedrijven