Pool Opleiding Werk Digitalcity.brussels kiest een 360° AV-integratie

Pool Opleiding Werk Digitalcity.brussels kiest een 360° AV-integratie

DigitalCity is de innovatiepool die de grote Brusselse spelers in ICT-beroepen en opleidingen samenbrengt. Marktoverzicht, communicatie, een brug tussen bedrijven en werkzoekenden, opleiding en de bereidheid om de ICT-beroepen onder de aandacht te brengen; daar draait het bij dit Brusselse overheidsbedrijf om. Als technologische organisatie was het dan ook niet onbelangrijk om na de COVID-periode op de hoogte te blijven van de nieuwe AV-technologie. 

Het beschikbaar stellen van vernieuwde structuren

De supplementaire missie die de ICT-coördinator Luc Huygh gekregen had was het ter beschikking stellen van nieuwe structuren. 

“Audio en video moet niet gewoon een camera op een laptop zijn, men wil kwaliteit. Wij hebben proberen te begrijpen wat onze klanten en medewerkers nodig hadden, maar hadden hiervoor consultancy nodig. De oplossing van Play AV beantwoordt aan al onze behoeftes.”
Vertelt Luc Huygh – ICT Coördinator & project manager

Bekijk hier de volledige video

 

 

 

 

Een vaste installatie voor het auditorium én bijstand van onze audiovisuele technici. 

Het auditorium wordt intern voor verschillende doeleinden gebruikt: presentaties, workshops, enz. Maar ook extern wordt deze uitgeruste ruimte regelmatig verhuurd.

Er werd in deze ruimte gekozen voor een upgrade van de huidige oplossing.

“De standaard installatie die Play AV voorgesteld heeft beantwoordt perfect aan onze verwachtingen. Maar de klant had ditmaal zodanig hoge verwachtingen die veel verder gingen dan onze eigen uitrusting, dat de consultant van Play AV ons doorstuurde naar hun experten van de rental. Aan hen hebben we uitgelegd wat we nodig hadden en kregen we meteen een correcte oplossing voor het probleem, gewoon super.” Vertelt Luc Huygh – ICT Coördinator & project manager

Vergaderzaal Beaulieu kan vanaf nu met 30 personen vergaderen

Vergaderzaal Beaulieu is de grootste vergaderzaal van DigitalCity. Bij deze totaaloplossing werd er gekozen voor een videoconference kit. Bestaande uit de Logitech Tap large, Logitech Rally 

Heeft u vragen omtrent bovenstaande referentiecase of wenst u een audiovisuele integratie voor uw persoonlijk project? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren via info@playbiz.be of via ons contactformulier.

Contact ons hier