Sheraton Brussels Airport Hotel

Sheraton Brussels Airport Hotel

Of u nu reist voor zaken of voor het plezier, Sheraton Brussels Airport Hotel biedt u een tussenstop in een vriendelijke en comfortabele omgeving. Het hotel biedt 294 ruime en volledig geluiddichte kamers en suites, allemaal uitgerust met het comfortabele Sheraton Sleep Experience®-bed. Voor een rustige en ontspannen sfeer kan u dus terecht in het Brussels Airport hotel.

Ideale locatie voor uw vergadering of evenement

Sheraton Brussels Airport Hotel ligt op slechts 39 stappen van de hoofdingang van de internationale luchthaven van Brussel en is de ideale locatie voor uw vergadering of evenement. Als een van de grootste hotelconferentiecentra in België, met 20 flexibele vergaderruimten die plaats bieden aan maximaal 1000 personen, een uniek atrium- en balzaalgedeelte van 720 m² en een speciaal on-site team, kan u ervan overtuigd zijn dat uw evenement op Sheraton Brussels Airport Hotel tot de perfectie geregeld zal zijn. Zowel wat betreft catering, de audiovisuele ondersteuning, de faciliteiten en zoveel meer. 

Services en faciliteiten 

Sheraton Brussels Airport Hotel onderscheidt zich door haar uitstekende services en voorzieningen. Tijdens uw verblijf profiteert u van de onbeperkte toegang tot de Sheraton Fitness waar u 24/7 ultramoderne fitnessapparatuur tot uw beschikking heeft. Begin aan een culinaire ervaring in het restaurant van Gullivers, waar een gepassioneerd team lokale en authentieke smaken omtovert tot overheerlijke gerechten. 

Ben je op zoek naar een meer exclusieve ervaring? Verhoog uw verblijf in de privé clublounge van Sheraton Brussels, waar u een gratis ontbijt, snacks en een verscheidenheid aan drankjes kunt verwachten.

Voor meer informatie:
Brussels National Airport 1930 Brussels, Belgium
https://www.marriott.com/hotels/travel/brusi-sheraton-brussels-airport-hotel / convention.00488@marriott.com 
+32 2 710 80 00