Bibliotheek Permeke kiest voor digitale communicatie

Bibliotheek Permeke kiest voor digitale communicatie

Waar vroeger de Ford-garage van Oscar Permeke stond aan het Coninckplein, huist nu een bibliotheek. Bibliotheek Permeke is de hoofdbibliotheek van het netwerk van openbare bibliotheken in Antwerpen. Je vindt er een groot aanbod aan boeken, strips, cd’s, dvd’s, muziekpartituren, luisterverhalen, kranten en tijdschriften. De bibliotheek vormt meteen ook een cultureel ontmoetingscentrum met een leestuin, workshopruimtes en een auditorium met foyer, waar tal van activiteiten en voorstellingen plaatsvinden. Om deze activiteiten aan te kondigen werd er beroep gedaan op onze firma. 

Leyard ledwall integratie ter vervanging voor stickercommunicatie. 

"Onze communicatiedienst voorzag ons van stickers die op onze glazen kubus werden aangebracht om grotere evenementen aan te kondigen. Doordat deze dienst stopte zijn wij op zoek gegaan naar een duurzame vervanging voor de stickercommunicatie. De ledwall biedt ook extra toegevoegde waarde aangezien we meer verschillende en bewegende communicatie wouden doen."

Doeleinden

Bibliotheek Permeke is de ontmoetingsplek van het Coninckplein. Door deze integratie komt de glazen kubus nog meer in het oog te spring als landmark van dit gezellige stadsplein. 

Men hoopt op meer bezoekers als de evenementen na de zomervakantie terug op gang komen.