Hotel t'Sandt Antwerpen

Hotel t'Sandt Antwerpen

Vergaderen op een historische locatie in hartje Antwerpen

Hotel ’t Sandt ligt dichtbij het historisch centrum van Antwerpen. Het gebouw dateert van de 16e eeuw en heeft reen rijkvolle geschiedenis: het is de plaats waar de eerste bananen zijn binnengekomen in België. Het karaktervol pand beschikt over 29 kamers met elk hun eigen stijl en uitstraling. Sfeervolle en romantische kamers zijn voorzien van alle moderne comfort. Een uitgebreid ontbijtbuffet met hoogwaardige en ambachtelijke producten wordt u dagelijks aangeboden in de ontbijtzaal of bij goed weer, in onze gezellige en zonnige Italiaanse binnentuin met zicht op de Kathedraal : een oase van rust in hartje Scheldestad.

Hotel ’t Sandt beschikt ook over 4 multifunctionele zalen. De vergaderzalen, met een capaciteit van 2 tot 70 personen, zijn uitgerust met de meest moderne communicatiemiddelen :
• Een moderne, audiovisuele uitrusting
• Wifi
• Airconditioning

De Vic Gentils, genoemd naar het atelier waar Vic Gentils jarenlang zijn kunstwerken heeft ontworpen, is een adembenemende zaal in theatervorm met Horta trap. Deze zaal is uitgerust met de meest vooruitstrevende technologie : een Barco clickshare systeem, micro en geluidsinstallatie, extra groot projectiescherm, enz… Aan de zaal bevindt zich een privé terras die bij mooi weer benut kan worden voor de brainstorming sessies of koffiebreaks.

’S middags kan je genieten van een op maat opgestelde lunch die voor u de dag zelf wordt voorbereid met de verste producten op de markt. Wij verzorgen ook uw koffie breaks volgens wens : van gezonde verse fruitsalades tot zelf gemaakte zoetigheden. Bijkomend beschikken wij over een parkeergarage : je aankomst en je vertrek verloopt zonder stress en mocht u elektrisch rijden, hebben wij 3 opladers ter uwer beschikking.

Waarom kiezen voor Hotel ’t Sandt :
- Vergaderen en slapen in een unieke, karaktervolle locatie in hartje Antwerpen
- Gebruik kunnen maken van de meest geavanceerde audiovisuele en performante vergadertechnologieën
- Persoonlijke service en vergaderen op maat
- Bij goed weer, relaxen of brainstormen in een zonovergoten Italiaanse tuin
- Parkeren en zelfs elektrisch opladen in het hotel zelf

Voor meer info:
Zand 17-19, 2000 Antwerpen
http://www.hotel-sandt.be/
+32 (0) 32329390