Kasteel Van Ingelmunster

Kasteel Van Ingelmunster

Het Kasteel van Ingelmunster is een monument. Letterlijk, want het gebouw en het omliggende park zijn beschermd erfgoed. Maar ook figuurlijk, want het Kasteel van Ingelmunster is een tot de verbeelding sprekende locatie voor stijlvolle evenementen, seminaries en feesten.

Seminaries of vergaderingen weg van de werkplek zorgen vaak voor een doorbraak. U bekijkt er namelijk ook letterlijk de zaken vanuit een ander perspectief. Een goeie vergaderzaal is daarom belangrijk.

EEN SERVICE OP MAAT

Uw vergadering of seminarie verdient de juiste omkadering. Daarom zijn wij discreet aanwezig. U kan rekenen op een erg volledige service. De vergaderzaal wordt opgesteld volgens uw wensen en alle materiaal voor audiovisuele ondersteuning staat ter beschikking. Zo is de zaal voorzien van 3 beamers en schermen waarop al uw randapparatuur in een handomdraai op aangesloten kan worden. Het unieke verlaagde plafond zorgt voor een uitstekende akoestiek.

De innerlijke mens wordt versterkt dankzij onze excellente catering en u kan indien gewenst de batterijen even opladen met een wandeling in het kasteeldomein. Uw rust en privacy wordt permanent gegarandeerd, want het Kasteel van Ingelmunster wordt steeds integraal verhuurd. Zo kan u zich volop focussen op wat telt: uw meeting of seminarie. 

BEDRIJFSEVENTS - FEESTEN

Wat mag u verwachten van uw bedrijfsfeest? Kwaliteit en gedrevenheid. En een persoonlijke service. Vanaf het eerste contact totdat de laatste genodigde vertrekt, staat men voor u klaar. U heeft één aanspreekpunt dat alles voor u regelt, want dat is makkelijk. En u? U geniet van uw feest en uw gasten aan wie u uw onverdeelde aandacht kan geven in de wetenschap dat uw bedrijfsfeest in goede, ervaren handen is.

Het Kasteel van Ingelmunster regelt ook uw huwelijksfeest tot in de puntjes, met steeds een uitstekend kwaliteitsniveau voor ogen en vooral, rekening houdend met wie u bent. Een trouwfeest is tenslotte een zeer persoonlijke aangelegenheid. Het kasteel van Ingelmunster is hiermee zonder kijf een van de belangrijkste huwelijkslocaties van West-Vlaanderen.

Voor meer info:
Kasteel Van Ingelmunster
http://www.kasteelvaningelmunster.beinfo@kasteelvaningelmunster.be 
+32 (0)51 80 90 80