Kies voor een hybride werkomgeving zonder online ergenissen

Videoconference room

Kies voor een hybride werkomgeving zonder online ergenissen

Al ruim een jaar zijn we massaal aan het thuiswerken. Online meetings werden de doorsnee manier van vergaderen. Maar onze e-meetings brengen steeds frequenter ergernissen met zich mee. Zo is er altijd wel een niet zichtbare of hoorbare aanwezige, of zorgt het enthousiasme in de vergaderzaal voor onverstaanbaarheid aan de andere kant van de lijn. Een audiovisuele integratie biedt een oplossing voor deze kleine, dagdagelijkse irritaties.

Vanaf 28 juni worden we niet meer verplicht om thuis te werken. Al luidt nog steeds bij vele ondernemers de vraag hoe ze dit praktisch zullen gaan toepassen. Vele bedrijven nemen een 100% terugkeer richting kantoor nog steeds in beraad. De vele voordelen van afstandswerk worden nauwkeurig opgewogen t.o.v. de nadelen. We geven graag enkele tips om de back to the office zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Investeer in een professioneel videoconferentiesysteem.        
Wanneer we terugkeren richting kantoor zullen afspraken met klanten, partners of leveranciers deels digitaal blijven verlopen. Het is dus belangrijk dat de bestaande vergaderruimtes voorzien worden van het juiste materiaal om snel en gemakkelijk te werk te gaan. Een professioneel videoconferentiesysteem is hierin een absolute must. Samenwerken op afstand werd nog nooit zo eenvoudig. In ons aanbod hebben wij verschillende oplossingen op maat van elke klant en budget.

 

Geef uw vergaderruimtes de nodige audioboost.     
Wat bij een integratie soms over het hoofd wordt gezien is audio. Nochtans is deze uiterst essentieel. Een plafondmicrofoon biedt een oplossing voor mogelijke audiobeperkingen.  Wat is een plafondmicrofoon nu juist en biedt deze effectief voordeel? Een plafondmicrofoon (ook wel beamforming microfoon genoemd) registreert spraak voor videovergaderingen, maar is ook heel makkelijk als microfoon te gebruiken tijdens trainingen en presentaties in middelgrote tot grote ruimtes. Storend omgevingsgeluiden – zoals airco of voorbijrijdend verkeer – worden heel eenvoudig gefilterd, wat in kraakhelder geluid resulteert.

Dit systeem biedt de spreker ook heel wat vrijheid: hij kan rondwandelen in de ruimte, zijn laptop bedienen of zelfs praten in de richting van het presentatiescherm. Kortom: de spreker moet helemaal geen rekening houden met enige microfoontechniek. De plafondmicrofoon richt zich automatisch op de actieve spreker.

Kent u de Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 al?
Deze plafondmicrofoon zorgt voor een exceptioneel geluid, door middel van ruisonderdrukking. Het toestel vangt uw stem gemakkelijk op binnen een straal van maximaal 60 m² - ongeacht wat u in de ruimte doet. En zodra TeamConnect Ceiling 2 geïnstalleerd is, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over verdere configuratie. Ontdek meer in onderstaande video. Voor meer info kan u ons altijd telefonisch contacteren of via info@playbiz.be

 

Lees meer

Hybride vergaderen in één klik

Vergaderruimtes zijn de plek waar beslissingen genomen worden, teamwork een boost krijgt en creatieve sessies plaatsvinden. Om deze sessies ook online productief en efficiënt te houden, investeren ondernemingen in duurzame AV oplossingen.

Interactive touchscreen Flip Pro

Tegenwoordig neemt technologie steeds meer de bovenhand in onze maatschappij. Samsung speelt hier graag op in en bracht hun interactieve touchscreen, de FLIP Pro, op de markt. Dit screen is de ideale vervanging én verbetering van uw traditionele, papieren flipchart. Maar welke functies maken deze interactieve touchscreen nu net zo uniek?

De digitale receptie

Bedrijven die regelmatig klanten ontvangen weten dat een goede bezoekersregistratie van enorm belang kan zijn. Al vergen deze registraties vaak kostbare tijd van jouw administratieve medewerkers. Door gebruik te maken van een digitale receptie ga je niet alleen jouw medewerkers ontlasten.