Renson investeert in een gloednieuw hoofdkantoor en inspiratie showpark voor NOA Outdoor living

Renson investeert in een gloednieuw hoofdkantoor en inspiratie showpark voor NOA Outdoor living

Sinds jaar en dag ontwikkelt Renson producten en systemen voor een beter en gezonder leven. Ze bouwen mee aan een ideaal binnenklimaat in huis en aan een comfortabele buitenbeleving. Die ambitieuze missie steunt op 4 stevige pijlers: Zo combineert men ventilatie, zonwering, gevelbekleding en outdoor oplossingen tot een persoonlijk totaalpakket.

Recent vond de opening plaats van Renson zijn nieuwe productiecentrum te Nazareth. Naast deze nieuwe productieafdeling, werd ook geïnvesteerd in een gloednieuw hoofdkantoor voor hun outdoor oplossingen van NOA Outdoor living. Deze bevat een indrukwekkend inspiratie showpark, waar geïnteresseerden en klanten ondergedompeld worden in de comfortabele buitenbeleving.

Prioriteit voor hybride vergaderruimtes

Het nieuwe NOA Outdoor living hoofdkantoor is uitgerust met diverse, hybride oplossingen zodat de werknemers elk moment van de dag professioneel kunnen vergaderen.

Er zijn in totaal 8 Teams rooms geïntegreerd, die elk beschikken over: 
- een Samsung QM55R display van 55-inch
- een Crestron UCBX30T videoconferentiesysteem
-  de Airtame 2 draadloze presentator-dongle

Ook zijn er 3 auditoria aanwezig voor grote interne meetings of voor een grote groepen te ontvangen. De deelnemers hebben ook hier de mogelijkheid om hybride deel te nemen. Enkele features: 
- de Shure MXA910W60CM plafond-array-microfoon
- de Epson EBL1490U WUXGA Laserprojector
- het Crestron UCC100T videoconferentiesysteem

Bose Pro luidsprekers voor een optimale beleving in het hoofdkantoor

Het kantoor werd door onze studiedienst onder de loep genomen en kreeg voor elke ruimte de nodige audio voor een optimale beleving.
Enkele voorbeelden hieromtrent:

  • Ontmoetingsruimtes: Bose DesignMax DM5C
  • Sanitair: Bose DesignMax DM5C
  • Patio: Bose Panaray MSA 12BK
  • Garage/algemene delen: Bose DesignMax DM3SE
  • Business meetingcentrum: Bose ArenaMatch Utility AMU208, Bose DesignMax DM5C

 

Een eyecatcher in de NOA Outdoor living inkomhal

Wanneer je aankomt wordt de aandacht meteen getrokken door de 5 portrait 85 inch displays. Deze digital signage oplossing biedt je de mogelijkheid om content eenvoudig aan te passen met de centrale besturing van SpinetiX.

Nog een klein weetje om deze mooie referentie mee af te sluiten: de centrale besturing werd geïntegreerd en gesynchroniseerd met het Renson eco-systeem, om zo te blijven voldoen aan Renson zijn ecologische visie.

Heeft u vragen omtrent bovenstaande referentiecase of wenst u zelf informatie omtrent een audiovisuele integratie? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren via info@playbiz.be of via onderstaand contactformulier.

Interactief touchscreen FLIP