Samsung LED wall voor Modular

Samsung LED wall voor Modular

Wanneer we denken aan Modular Lighting Instruments, dan denken we aan gedurfde, high-end architecturale verlichting. Modular koos ervoor om hun huidige VIDEO wall te vervangen door een Samsung LED wall van 130 inch. Welke meerwaarde biedt deze oplossing? Waarom schakelde het architecturale verlichtingsbedrijf over van lcd technologie naar led technologie? Je ontdekt het hier.

Op zoek naar een energie-efficiënte oplossing

Thomas Lammens - Health & Safety Professional bij Modular Lighting Instruments vertelde ons dat het esthetisch en duurzame aspect van hun VIDEO wall voorbijgestreefd was. Daardoor gingen ze op zoek naar een meer duurzame en praktische oplossing.

Jonas Dossche – Audiovisual Consultant bij Play AV ontcijferde de behoeftes van de klant:
“Onze klant wou vernieuwen naar een meer hedendaagse oplossing. Enkele eisen hiervan waren dat het een energie-efficiënte oplossing moest zijn. Dat er geen dunne randen meer in het scherm aanwezig waren. En dat er voldoende lichtopbrengst was om de verlichting aan te kunnen laten bij presentaties.”

Bedrijven willen het verschil maken met een wow-factor

Hippe bedrijven vinden het duurzame aspect even belangrijk als het esthetische aspect. Men is op zoek naar oplossingen met een wow-factor.

Led is door de combinatie van deze 2 aspecten een steeds vaker gekozen oplossing. De LED wall leunt daarentegen ook aan de high-end approach strategie van Modular.

“Klanten komen vaak naar onze showroom op producten te bekijken. Een voorstelling van ons bedrijf is daarbij essentieel wanneer het gaat om grote projecten. Vlot plannen kunnen bekijken op het scherm, collectief met de klant, architect, vertegenwoordiger en lichtontwerpers, heeft een grotere meerwaarde dan deze op papier in A1 te bekijken.” Vertelt Thomas Lammens - Health & Safety Professional bij Modular Lighting Instruments ons.

Onze klant koos voor een wow-factor in hun lounge, maar deze oplossing kan ingezet worden op verschillende manieren. Denk ook aan deze eyecatcher in uw inkomhal of als middel in de presentatieruimte om een groot publiek toe te spreken.

Evenredige waarden en correcte feedback creëren een goede samenwerking

We vinden het bij Play AV belangrijk om onze klant, nog vorens aankoop, een oplossingsbeleving te laten ervaren. Zo hielden we een plaatsbezoek, demo-moment en enkele online feedbackmomenten.

We vroegen ook aan Thomas hoe hij de samenwerking heeft ervaren: “Goed, we werden goed ontvangen te Play AV. We kregen goede en juiste feedback tijdens de momenten waar we samen zaten, zij het online of fysiek. Onze waarden omtrent kwaliteit, duurzaamheid en klantentevredenheid leken te matchen.”

Als je geen specialist bent binnen de AV-wereld, verwar je waarschijnlijk nog steeds een LED wall met een VIDEO wall. Onze blog "The future is seamless" brengt jou meer duidelijkheid. 

Heeft u vragen omtrent bovenstaande referentiecase of wenst u een audit van uw persoonlijk project? Contacteer ons vrijblijvend via info@playbiz.be of via onderstaand contactformulier.

Modular videocase

 

Interactief touchscreen FLIP