VAN DER VALK HOTEL BEVEREN - ZAAL USA

VAN DER VALK HOTEL BEVEREN - ZAAL USA

De zaakvoerder Tim Van der Valk heeft heel wat geïnvesteerd om hun grootste zaal ‘USA’ in het Van der Valk Hotel in Beveren te voorzien van een nieuwe look & feel. Ze hebben deze zaal volledig vernieuwd door eyecatchers in het behang, een marmeren bar en verrassende accessoires toe te voegen.

De vergader- en feestzaal USA is een combinatie van de zalen New York, Washington en San Francisco. Het is een heel ruime zaal waar wel plek is voor 500 gasten.

Daarnaast hebben ze niet alleen de uitstraling van de zaal veranderd, maar hebben ze ook enkele functionaliteiten toegevoegd. Vanaf nu zullen de mensen kunnen genieten van een live cooking buffet op vrijdagavond en zondag. Daarenboven heeft Van der Valk ook  nog eens een heuse snackmuur laten bouwen.

Hiernaast zijn er nog tal van functionaliteiten toegevoegd die reeds bestaande zaken een upgrade geven. Een voorbeeld hiervan is het gekende ontbijt dat men zal uitbreiden met verse wafels. 

Bij de vernieuwing van de zaal 'USA' werd ook Play AV ingeschakeld.
De zalen op de benedenverdieping werden voorzien van projectie, microfoons, audio en een actieve muziekinstallatie van Yamaha. Daarnaast werden er in elke zaal ook inbouwluidsprekers (Bose FreeSpace DS16F + Bose FreeSpace IZA 190-HZ integrated amplifier) voorzien.
 

Bedrijven