Welke maatregelen hanteren voor uw sportevenement?

EK 2021

Welke maatregelen hanteren voor uw sportevenement?

Het EK voetbal ging van start op 11 juni. Onze nationale helden trapten hun eerste wedstrijd op 12 juni af tegen Rusland. Traditiegewijs gaat hier een spectaculair volksfeest mee gepaard: pleinen gevuld met passionele supporters en een machtig LED scherm, waar de supporters aan vast gekluisterd zijn. Maar hoe gaat dit volksfeest in zijn gang deze zomer? 

Door de recent doorgevoerde versoepelingen, is het eindelijk weer mogelijk om samen de passie voor voetbal te delen. Echter, voor organistoren die een groot scherm willen plaatsen, gelden in deze coronatijden enkele strenge maatregels.
Welke regels zijn er en hoe moet je je LED- scherm plaatsen? Je leest het hieronder.

Allereerst is het belangrijk dat u het gehuurd LED- scherm zo moet opstellen dat mensen van buitenaf niet kunnen meevolgen. De buitenlocatie mag maximum 400 supporters tellen. Hierbij mogen personen van buitenaf het scherm ook niet zien, want anders is er sprake van meer dan 400 toeschouwers.

Dit jaar moet er ook extra rekening gehouden worden met de inrichting van uw locatie, vergeet deze zeker niet. Als er drank geserveerd wordt, moeten de supporters kunnen zitten in groepjes van vier personen, indien dit niet het geval is, mogen ze rechtstaan in groepjes van vier. Ten slotte moet er toegangscontrole zijn aan de ingang.

Enthousiast door de versoepelingen en vol ongeduld kijken we reikhalzend uit naar de verdere EK - en andere evenementen deze zomer. Dankzij de vele regels wordt de inrichting van pleinen en andere locaties een complex gebeuren. Wenst u professionele hulp voor deze evenementen? Wilt u nog één van onze laatste schermen te strikken krijgen? Twijfel dan niet om een kijkje te nemen op onze website, stuur ons een mail of contacteer ons via volgend nummer +32(0)9 381 86 40. Want uw evenement is een niet te vergeten moment.   

Lees meer

Hybride vergaderen in één klik

Vergaderruimtes zijn de plek waar beslissingen genomen worden, teamwork een boost krijgt en creatieve sessies plaatsvinden. Om deze sessies ook online productief en efficiënt te houden, investeren ondernemingen in duurzame AV oplossingen.

Interactive touchscreen Flip Pro

Tegenwoordig neemt technologie steeds meer de bovenhand in onze maatschappij. Samsung speelt hier graag op in en bracht hun interactieve touchscreen, de FLIP Pro, op de markt. Dit screen is de ideale vervanging én verbetering van uw traditionele, papieren flipchart. Maar welke functies maken deze interactieve touchscreen nu net zo uniek?

De digitale receptie

Bedrijven die regelmatig klanten ontvangen weten dat een goede bezoekersregistratie van enorm belang kan zijn. Al vergen deze registraties vaak kostbare tijd van jouw administratieve medewerkers. Door gebruik te maken van een digitale receptie ga je niet alleen jouw medewerkers ontlasten.