Zoute grand prix 22

Zoute grand prix 22

Jaarlijks in Oktober wordt de befaamde Zoute Grand Prix week georganiseerd te Knokke-Heist. De stad komt dan helemaal tot leven met talrijke events omtrent high-end cars, art en lifestyle.

Event concours d'elegance by EY

Ook de Royal Zoute Golf Club doet jaarlijks mee aan deze exclusieve festiviteiten. De 900 rally deelnemers krijgen op een gala een geweldige ervaring: een heerlijk diner met een spectaculaire show met daarnaast een begeleide rondleiding door een gids die hen de leukste weetjes weet te vertellen omtrent 75 exclusieve topwagens uit pre- en post-oorlogsklasses. Wist je trouwens dat er op zaterdagavond een awardshow was onder begeleiding van regisseur Dirk Van De Catseyne?

Before and after

Knokke Le Zoute

6-daagse opbouw

Onze technici team stond samen met projectmanager Tom Van De Veire in voor de opbouw en technische ondersteuning van dit evenement. In totaal waren onze mannen 6 dagen bezig met de opbouw van dit evenement.

Ook tijdens het evenement waren wij 2 dagen permanent aanwezig voor de uitvoer en ondersteuning van de gala avond.

Play AV verzorgde o.a. volgende:

- De omkadering van de buitengevel

- Alle buiten en binnenverlichting

- DJ set-up

- Een LED dansvloer

- Diverse LED walls

Heeft u vragen omtrent bovenstaand evenement of wenst u een audiovisuele integratie voor uw persoonlijk project? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren via onderstaande link:

Contact ons hier