Ontdek onze nieuwe website!

Niet alleen het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud kregen een grondige make-over.
Lees meer
Kastaar is een eigentijdse eventlocatie die een doordachte accommodatie biedt voor diverse doeleinden in het KAS. Dankzij het flexibele meubilair en interieur kunnen verschillende opstellingen worden gecreëerd en afgestemd op specifieke wensen. De uitstekende akoestiek en krachtige geluidsinstallatie maken Kastaar geschikt voor naadloze presentaties en nog zoveel meer. Bovendien biedt het dakterras een adembenemend panorama van Gent tot Oudenaarde. Kastaar is een initiatief van Ingenieursbureau Abicon en Sonar Architecten, beide gevestigd in Kantoor Aan het Spoor (KAS).
Hotel Serwir werd in november 1966 opgericht door Joseph Serwir. Na een jarenlang succesverhaal werd het hotel overgedragen aan familie Vermeersch, oprichters van Stars of Flanders. Na de coronaperiode kreeg het hotel steeds vaker de vraag of er hybride vergadermogelijkheden beschikbaar waren. Audiovisual Consultant Mathieu Seghers bracht de behoeftes van Hotel Serwir in kaart en stelde een mobiele all-in-one videoconferentie oplossing voor.

Audiovisual Technician - ProSales afdeling

Als AV Technician sta je in voor de volledige integratie van audiovisuele apparatuur, software en besturingssystemen in de B2B omgeving. Dit betekent dat je zelfstandig bij klanten op locatie gaat. Je bent verantwoordelijk voor het professioneel installeren van deze apparatuur, waarbij het aankomt op vakmanschap in het kwalitatief afwerken van deze installaties en dit op een klantvriendelijke manier.

Audiovisual Technician - afdeling rental en events

Als Technicus Rental bij Play AV bent u in de eerste plaats verantwoordelijk voor het installeren, afregelen en bedienen van audiovisueel materiaal op producties. U streeft hierbij naar een perfecte technische afwerking. Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde technicus die constant wil bijscholen en zich wil vervolmaken.

Audiovisual Consultant - ProSales afdeling (regio Brussel)

Voor de versterking van onze afdeling Pro Sales zijn we op zoek naar een Audiovisual Consultant: je bent verantwoordelijk voor de acquisitie en accountmanagement van nieuwe en bestaande klanten.
Play AV houdt van werknemers in een gezond lichaam. Om dit te stimuleren werd er geïnvesteerd in diverse ergonomische oplossingen.
Sinds de oprichting in 1999 is het Belgische bedrijf ESC uitgegroeid tot een welgekende totaaloplossing provider in de ICT-sector. Eind januari verhuisden hun 220 IT-experts naar het nieuwe hoofdkantoor in Sint-Denijs-Westrem. Play AV kreeg de kans om deze nieuwe, moderne werkplek te laten voldoen aan de laatste eisen van hybride werken.
In december vond de voorstelling van het nieuwe Steelanol-project van ArcelorMittal Belgium plaats. De staalreus wil met de nieuwe installatie in Gent zijn koolstofuitstoot drastisch terugdringen.

Het nieuwe academiejaar van de Universiteit Gent is alweer spectaculair gestart.

Abonneer op