COMPLETE AUDIO INSTALLATIE IN HOTEL AUGUST ANTWERPEN

COMPLETE AUDIO INSTALLATIE IN HOTEL AUGUST ANTWERPEN

Na een verbouwingsperiode van het voormalige Augustinessenklooster van het Militair Hospitaal, onder leiding van de legendarische Belgische architect Vincent Van Duysen, is het sinds april mogelijk om een kamer te boeken in Hotel August.

Het prachtig gerenoveerde pand beschikt over maar liefst 44 unieke kamers en suites, een bar & restaurant onder leiding van chef-kok Nick Bril (The Jane), een wellness, drie ommuurde tuinen waarvan eentje met zwemvijver, een shop met food & non-food, een koffiehoek, een takeaway-foodcorner, een afhuurbaar tuinpaviljoen en 3 vergaderzalen.

"Het echte paradepaardje blijft echter wel de bar die men in de oude kapel heeft gemaakt. De kapel is voorzien van nieuw helder glas in lood dat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval."

August Antwerp is dus veel meer dan een ‘gewoon’ hotel. Dit komt zeker en vast ook door de stijl die gehanteerd werd. De architect heeft zoveel mogelijk architecturale geschiedenis behouden van het pand, maar toch zijn alle moderne nutsvoorzieningen aanwezig. Bovendien is ook alles van meubels tot servies op maat gemaakt en ontworpen.

 

Play AV heeft de complete audio installatie in de verschillende ruimtes van het hotel voorzien: de tuin, bibliotheek, vergaderzalen, de kapel/bar, het restaurant, de wellness, winkelzone,...

  • Bose FreeSpace DS16F
  • Bose FreeSpace DS16E
  • Bose FreeSpace DS40F
  • Bose FreeSpace 3S Satellite
  • Bose FreeSpace DS100SE


De complexiteit van de audio installatie lag in het feit dat de aansturing en versterking vanuit één centraal rack dient te gebeuren.

Vergaderen en evenementen

Naast de unieke locatie en uitmuntende service om te logeren bij Hotel August kunt u er ook terecht voor vergaderingen en evenementen.
Het hotel biedt drie vergaderzalen, een privé-lounge en een paviljoen in een van de tuinen. Daarnaast doen ze er alles aan om het evenement volledig volgens uw behoeften en verwachtingen te organiseren. 

Bedrijven