Ontdek onze nieuwe website!

Niet alleen het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud kregen een grondige make-over.
Lees meer
Wanneer we denken aan Modular Lighting Instruments, dan denken we aan gedurfde, high-end architecturale verlichting. Modular koos ervoor om hun huidige VIDEO wall te vervangen door een Samsung LED wall. Welke meerwaarde biedt deze oplossing? Waarom schakelde het architecturale verlichtingsbedrijf over van lcd technologie naar led technologie? Je ontdekt het hier.
Recent vond de opening plaats van Renson zijn nieuwe productiecentrum te Nazareth. Naast deze nieuwe productieafdeling, werd ook geïnvesteerd in een gloednieuw hoofdkantoor voor hun outdoor oplossingen van NOA Outdoor living.
Sinds 1986 brengt Agristo de authentieke smaken van frietjes, kroketjes en andere aardappelproducten op het bord van iedereen die kiest voor kwaliteit, smaak en gezelligheid. Het Belgische bedrijf is gespecialiseerd in de productie van voorgebakken en diepgevroren frieten. Van een heerlijke samenwerking gesproken. Het bedrijf heeft sinds 2017 een nieuwe productievestiging te Wielsbeke. Naast hun state of the art machinepark, is er nu ook een nieuw hoofdkantoor. Dit kantoor ademt het belang van samenwerking uit.
Jaarlijks in Oktober wordt de befaamde Zoute Grand Prix week georganiseerd te Knokke-Heist. De stad komt dan helemaal tot leven met talrijke events omtrent high-end cars, art en lifestyle.

Event "De toekomst is hybride"

Op donderdagmiddag 6/10 vond ons evenement "De toekomst is hybride" plaats te Brussel. We bezorgden de klanten van de CIBG catalogus een leerrijke en culinaire middag toe in de gebouwen van Digitalcity.Brussels
Lees meer
Waar vroeger de Ford-garage van Oscar Permeke stond aan het Coninckplein, huist nu een bibliotheek. Bibliotheek Permeke is de hoofdbibliotheek van het netwerk van openbare bibliotheken in Antwerpen. Je vindt er een groot aanbod aan boeken, strips, cd’s, dvd’s, muziekpartituren, luisterverhalen, kranten en tijdschriften. De bibliotheek vormt meteen ook een cultureel ontmoetingscentrum met een leestuin, workshopruimtes en een auditorium met foyer, waar tal van activiteiten en voorstellingen plaatsvinden. Om deze activiteiten aan te kondigen werd er beroep gedaan op onze firma. 

Op donderdag 17 maart vond het European AI evenement plaats bij Digitalcity.brussels.

Gisteren vond Danilith Delmulle Nokere Koerse plaats en wat een wedstrijden.

DigitalCity is de innovatiepool die de grote Brusselse spelers in ICT-beroepen en opleidingen samenbrengt. Marktoverzicht, communicatie, een brug tussen bedrijven en werkzoekenden, opleiding en de bereidheid om de ICT-beroepen onder de aandacht te brengen; daar draait het bij dit Brusselse overheidsbedrijf om. Als technologische organisatie was het dan ook niet onbelangrijk om na de COVID-periode op de hoogte te blijven van de nieuwe AV-technologie.
Abonneer op