VIP DORP NOKERE KOERSE 2019

VIP DORP NOKERE KOERSE 2019

Op woensdag 20 maart was het weer zo ver, de 74ste editie van de Danilith Nokere Koerse vond plaats. Het is een lange tocht van 195 kilometer lang en dit in combinatie met kasseistroken. 

Gedurende vier dagen zijn er allerlei activiteiten, waar zowel jong als oud kan aan deelnemen. Afsluiten doet men op woensdag met de wedstrijd van de Elite Mannen. 
Naast al deze activiteiten was er ook een primeur dit jaar. Het was voor het eerst dat er een dameswedstrijd georganiseerd werd en de zege ging meteen naar Lorena Wiebes. De winnaar bij de Elite Mannen was Cees Bol. 

Natuurlijk waren er tal van locaties waar je kon genieten van het spektakel en een snelle blik kon werpen op de voorbijkomende wielrenners. Eén van de toplocaties om de wedstrijd te volgen was de VIP-tent vlakbij de aankomst. 

De VIP-tent werd door Play AV voorzien van een complete audiovisuele set-up (audio, video, rigging) waardoor alle VIPS de wedstrijd konden volgen. Er werden ook verschillende grote LED schermen geplaatst, zowel binnen als buiten. De supporters in de VIP-tent konden dus alles perfect volgen op de grote schermen die door Play AV werden geïnstalleerd en dit alles in combinatie met lekker eten en drinken.

Bedrijven